fbpx

Anna lahjaksi laskuvarjohyppy

Lahjakortti laskuvarjohypylle on erittäin suosittu lahja jonka vastaanottaja muistaa varmasti pitkään. Järjestämme elämyslahjaksi soveltuvia tandemhyppyjä ja lisäksi myös alkeiskursseja, joiden aikana opitaan riittävät tiedot ja taidot laskuvarjohyppyharrastuksen aloittamiseen. 

Alavuden Ilmailukerho on Suomen paras paikka hypätä. Pieni ja rauhallinen lentokenttä, jossa ei ole liikaa muuta lentoliikennettä hyppäämistä estämässä. Alavudella hyppääjät pääsevät myös nauttimaan Suomen nopeimman hyppykoneen kyydistä. Matka 4000 metrin hyppykorkeuteen taittuu reilussa kymmenessä minuutissa, niin nopeasti että ei ehdi edes alkaa kunnolla jännittämään! Alavuden sijainti Etelä-Pohjanmaalla on myös hyvä. Tampereelta matka taittuu parissa tunnissa ja Seinäjoelta paikalle pääsee alle tunnissa.

Tutustu lahjakortteihimme ja anna läheisellesi lahja, josta kuulet vielä ensi joulunakin! Suosimme sähköisiä lahjakortteja, jotka tulevat suoraan sähköpostiisi. Halutessasi voit tilata lisäksi myös vanhan kunnon paperisen lahjakortin joka toimitetaan kirjepostina. 

Tandemhyppykurssi

Tandemhyppy on loistava lahjaidea läheiselle, joka tykkää vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Vauhtia tandemhypyllä riittääkin. Vapaapudotusvauhti on tandemhypyllä tyypillisesti noin 200km/h. Vaarallisesta suorituksesta ei kuitenkaan voi puhua, sillä nykyaikaiset varusteet tekevät tandemhypystä erittäin turvallisen.

Tandemhyppyyn kuuluu ensin 30-60 minuutin mittainen koulutus. Hyppäämään päästään heti koulutuksen jälkeen. Hyppy suoritetaan 4000 metrin korkeudesta, ja vapaapudotusta kertyy vajaa minuutti.  Hypyt suoritetaan Alavuden lentokentällä, jonne hyppyä voi tulla katsomaan perheenjäsenet ja kaverit.

Tandemhyppy on sopiva lahja myös henkilölle joka on kiinnostunut laskuvarjohyppäämisestä harrastuksena, ja haluaa tulla kokeilemaan lajia.

Lahjakortin käyttäjän tulee täyttää joitakin vaatimuksia, kuten kalustosta johtuva 90 kilon painoraja, ja halu poistua liikkuvasta lentokoneesta 4000 metrin korkeudessa. Lue lisää tandemhyppykursseista ja vaatimuksista kerhomme tandemhyppy-sivulla.

Alkeiskurssi

Alkeiskurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat alkaa harrastamaan laskuvarjohyppäämistä. Alkeiskurssin aikana opetellaan kaikki koneesta hyppäämiseen ja laskuvarjolla lentämiseen sekä laskeutumiseen littyvät turvallisuusasiat siten, että ensimmäinen laskuvarjohyppy on turvallista suorittaa. Kurssi huipentuu ensimmäiseen 1000 metrin korkeudesta hypättävään laskuvarjohyppyyn.

Kurssi soveltuu myös lahjaksi henkilölle joka haluaa kertaluontoisen elämyksen lentokoneesta hyppäämisestä, mutta haluaa kuitenkin tehdä kaiken itse. Toisin kuin tandemhypyllä jossa hyppymestari hyppää samoissa valjaissa ja samalla varjolla hyppääjän kanssa, alkeiskurssilla koneesta hypätään yksin ja varjo ohjataan itse maahan asti.

Täysin yksin ei ensimmäistä hyppyä kuitenkaan hypätä. Lentokoneessa on tietenkin hyppymestari vastaamassa hypyn turvallisesta suorittamisesta, ja varjolla lentelyn aikana hyppääjä saa maassa hyppyä katsovalta kouluttajalta ohjeita radiopuhelimen välityksellä.

Lue lisää alkeiskursseistamme alkeiskurssi-sivulla.

 

Heräsikö jotain kysyttävää?

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Lähetä meille viesti! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin laskuvarjohyppäämiseen ja lahjakortteihimme liittyen.

11 + 10 =